Termeni si Conditii

Site-ul www.homesweet.ro denumit in continuare “homesweet.ro”, este administrat de societatea SC TINA POZITIV SRL. avand urmatoarele date de identificare : CUI 38993475, Nr. Registrul Comertului: J23/4233/2019 si sediul social in Bd.1 Mai nr.93bis, Berceni, jud. Ilfov . Telefon: 0731.300.100; E-mail: office@homesweet.ro
Navigarea pe site-ul homesweet.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
HomeSweet.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. In caz de divergenta sau neintelegeri intre homesweet.ro si Client, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.


DEFINITII
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul homesweet.ro.
Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.
Vanzator –societatea SC TINA POZITIV SRL, avand urmatoarele date de identificare: SC TINA POZITIV SRL CUI 38993475, Nr. Registrul Comertului: J23/4233/2019 si sediul social in 
Bd.1 Mai nr.93bis, Berceni, jud. Ilfov.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.
Termen de livrare afisat pe site - termen de livrare cu caracter orientativ, ce poate fi modificat de catre Vanzator, fara notificarea prealabila catre cumparator.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul site-ului homesweet.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC 
TINA POZITIV SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC TINA POZITIV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
SC 
TINA POZITIV SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis in scris utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului homesweet.ro.


EXONERAREA DE RASPUNDERE
SC 
TINA POZITIV SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la homesweet.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, homesweet.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

SC TINA POZITIV SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.Informatiile incluse pe homesweet.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@homesweet.ro , pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

HomeSweet.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
HomeSweet isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara notificare prealabila termenul de livrare prezentat pe site-ul www.homesweet.ro. Aceasta decizie va fi notifica clientului la momentul transmiterii mailului de confirmare a comenzii.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE
Utilizatorii site-ului homesweet.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu homesweet.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. HomeSweet.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.


PRODUSE
Produsele comercializate pe site-ul www.homesweet.ro sunt livrate din stoc sau sunt realizate pe baza comenzilor plasate. Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se incearca reproducerea cat mai fidela a produsului finit. Atragem insa atentia ca, din varii motive, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor sau ale printului de pe acestea.


COMENZILE SI CONTRACTUL DE CUMPARARE
Inregistrare Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-ul homesweet.ro, Utilizatorul trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail valida. HomeSweet.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Plasarea comenzii
Dupa alegerea produsului/produselor dorite si selectarea atributelor pentru acestea (model, marime, culoare, cantitate), se apasa butonul „Adauga in cos”. in continuare se completeaza un formular de comanda, se selecteaza un numar de produse si se selecteaza metoda de plata (numerar la livrare sau cu cardul prin internet banking). Istoricul comenzilor efectuate prin magazinul on-line au caracter obligatoriu. Atunci cand un cumparator confirma comanda, accepta automat termenii si conditiile prezente.
Dupa plasarea comenzii, Cumparatorul va fi contactat telefonic de catre Vanzator pentru a discuta detaliile legate de detaliile produsului/ comenzii.
Toate comenzile plasate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 11:59 A.M. vor fi procesate (confirmate telefonic) in maxim 36 de ore. Astfel, dupa plasarea comenzii cumparatorul va fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii.
Nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile create de posibilitatea comandarii unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face insa toate demersurile posibile pentru anuntarea indisponibilitatii unui produs comandat in cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email).
Cumparatorul poate anula comanda prin e-mail sau la telefon. Poate anula comanda in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Pentru a anula o comanda, Cumparatorul trebuie sa scrie o cerere la adresa de e-mail office@homeswwet.ro sau sa anunte telefonic la numarul de telefon 0731.300.100.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Finalizarea comenzii
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). homesweet.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Cumparatorului.
HomeSweet.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
• esuarea / invalidarea tranzactiei online;
• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
• date incomplete sau incorecte ale Clientului;
• activitatea Clientului poate produce daune site-ului homesweet.ro;
• livrari consecutiv esuate;
• alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, homesweet.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site. Contractul se considera incheiat intre Client si homesweet.ro in momentul conformarii Comenzii plasate de Client..
In cazul in care un Bun comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre homesweet.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care homesweet.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Riscuri cu privire la comanda
a) Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul de costul expeditiei pentru Bunurile si Serviciile achizitionate.
b) Transport - Ambalare
In afara de cazul in care exista un acord agreat de Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea produselor pe teritoriul Romaniei.


FACTURARE SI PRETURI
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pretul aferent transportului, apare separat, dupa adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si dupa completarea datelor de contact. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului homesweet.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.
Preturile produselor individuale sunt cotate inclusiv cu taxa pe valoarea adaugata (TVA) de 19% si toate celelalte taxe exceptand taxa aferenta transportului. Pretul final de plata al produselor este mentionat in formularul de comanda, chiar inainte de a trimite comanda, inclusiv TVA, mai putin taxele aferente transportului care pot sa apara separat. Acest pret nu poate fi modificat in mod unilateral de catre vanzator.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online card sau ramburs.
Cumparatorul este obligat la plata unui avans doar pentru produsele personalizate (cum ar fi, saltele, mobilier, scaune, etc) dupa plasarea comenzii. Diferenta de pret se va achita astfel:
➢ la livrare
➢ Sau prin transfer bancar: IBAN: 
RO54BREL0002001692890100


TERMENUL DE LIVRARE
Termenul de livrare este cel agreat intre Vanzator si Cumparator in urma plasarii comenzii si in urma confirmarii telefonice.


GARANTIA PRODUSELOR
Documentul de garantie care insoteste produsul, furnizeaza datele de identitate ale vanzatorului (numele, denumirea comerciala sau numele vanzatorului, resedinta sau sediul activitatii sale), securitatea continutului, domeniul de aplicare si termenii, durata perioadei de garantie si datele necesare pentru aplicarea garantiilor necesare.
Garantia nu acopera uzura normala, deteriorari mecanice, etc.


CONFORMITATEA CU CONTRACTUL
Lucrul vandut trebuie sa fie in conformitate cu legislatia prevazuta pentru calitate, cantitate sau greutate si sa nu prezinte defecte, in special, trebuie sa indeplineasca standardele tehnice obligatorii.


TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.


RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi, ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si nici pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea si/ sau deteriorarea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.


DREPTUL DE RETRAGERE A CONSUMATORULUI DIN CONTRACT
Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
• furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului/Cumparatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.


FORTA MAJORA
Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.


FRAUDA 
Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului homesweet.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor homesweet.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor homesweet.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.


SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGE APLICABILA
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre homesweet.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca si aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.


DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
Prezentul document constituie cadrul general privind derularea relatiei comerciale dintre Vanzator si Cumparator, si poate fi completat cu un contract suplimentar in functie de situatie.

0731300100 comenzi@homesweet.ro Chat