Saltea Latex Memory Lux 120x200

  • Producător: EKON
  • Produsul este disponibil
2.272 LEI

Saltea Latex Memory Lux 120x200


Duritate medie - potrivită pentru persoanele până la 90 kg.

PRODUS, CARE COMBINA SPUMA DE LATEX ȘI PRODUSUL INOVATIV MEMORY. FĂRĂ ANALOG PE PIAȚĂ .
Salteaua Memorylatex Lux este cel mai nou produs, care combina spuma de latex și produsul inovativ Memorylatex. Combinarea miezului din latex cu 7 zone  și stratul unic de 7 zone de memorylatex asigură suport ortopedic pentru fiecare centimetru al corpului dvs în timpul somnului și creează un sentiment de învăluire și confort.

Numai la saltelele Memorylatex, stratul memory , care memorează forma corpului este produs din latex. Numai EKON produce spumă cu memorie revoluționară, care combină efectul de memorie cu calitățile latexului.


BIODEGRADABILĂ ȘI INOFENSIVĂ
Spuma de latex a fost testată și certificată în ceea ce privește lipsa substanțelor dăunătoare sănătății, în conformitate cu Oeko-Tex® Standard 100 din Germania. Este certificată ca fiind de CLASA I – recomandată chiar și pentru produsele destinate copiilor.


7 ZONE DE CONFORT
Are șapte zone ortopedice pe lungimea saltelei. Ele sprijină de-a lungul coloanei vertebrale și au o duritate diferită, care oferă confort pentru fiecare parte a corpului- glezne, genunchi, coapse, solduri, talie, umeri și cap.


MEMORYLATEX ȘI SPUMA DE LATEX
Memorylatex-ul este un tip inovativ de latex care este utilizat pentru producerea de spumă memory, numit și  spuma vascoelastică. Este un material care la contactul cu căldura corporală devine mai moale și revine la forma inițială după răcire. Spuma  memory împiedică transmiterea mișcării în timpul somnului către celălalt în cea mai mare măsură și, de asemenea, nu creează zgomot la răsucire. Aceste două avantaje fac saltele din spuma  memory potrivite pentru cupluri, mai ales atunci când sunt trezite cu ușurință de mișcare sau zgomot. Ceea ce diferențiază spuma de memorie de alte tipuri de spuma de latex este capacitatea sa de a reține căldura din cauza lipsei de aspirație a aerului rece la rotire.


NUCLEU DIN LATEX ŞI MEMORYLATEX
- 2 straturi – strat superior și inferior de latex monolit;
- 1 strat de 4 cm de memorylatex;
- 1 strat de 14 cm din spumă de latex;
- 7 zone de confort.

HUSĂ SALTEA LATEX MEMORY LUX 120x200
1.HUSĂ EXTERIOARĂ
- De culoare deschisă;
- Tricot 60% poliester și 40% vâscoză;
- Material nemțesc cu triplu strat;
- 1cm de spuma de memory în partea interioară;
- Husa detașabilă;
- Antibacteriană.

2.HUSĂ INTERIOARĂ
- Textil nețesut;
- 100% poliester.

Pentru detalii sunati la 0731.300.100 / 0729.020.304 sau trimiteti e-mail la office@homesweet.ro . Va asteptam cu drag!


Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Produse din aceeasi categorie

0731300100 comenzi@homesweet.ro Chat