Pilota Nature Bambus Verde

276 LEI 325 LEI
Produs Cod produs Stoc Pret
140x200 cm 14010-1 Stoc epuizat
276 LEI325 LEI
180x200 cm 14010-2 Stoc epuizat
353 LEI439 LEI
220x200 cm 14010-3 Stoc epuizat
438 LEI539 LEI

Pilota Nature Bambus Verde este potrivită pentru toate cele 4 anotimpuri.

Fibra de bambus are o structură cu goluri de aer în interior, caracteristică ce o face potrivită pentru orice anotimp - este călduroasă iarna și racoroasă pe timpul verii.

Spre deosebire de bumbac, bambusul absoarbe cu 40% mai mult umiditatea, dar o și elimină imediat în mediul ambiant fiind o alegere perfectă pentru persoanele cu probleme de transpirație în timpul somnului.

Având proprietăți antialergice și antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandată persoanelor cu alergii sau ten sensibil.

Fabricat în România.

Recomandări de utilizare:
Pilota trebuie utilizată întotdeauna cu lenjerie (acoperită cu o husă), aceasta avand rol de protecție și de reducere a numărului de spălari.
Acest produs se utilizează în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii, baterea și scuturarea pilotei și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse.
Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE.
Recomandăm curățarea conform informațiilor de pe eticheta atasată, evitati călcarea și uscarea cu fierul de călcat.
Pentru a prelungi durata de viața a pilotei, vă recomandăm achiziționarea lenjeriilor GREEN-FUTURE. Ușor de întreținut, cu un design modern, permit spălarea în mașina de spălat la temperaturi de 30 grade.
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Produse din aceeasi categorie

0731300100 comenzi@homesweet.ro Chat